Οι φοιτητές που θα πάρουν παράταση πρακτικής άσκησης ακολουθούν τις οδηγίες (από το γραφείο πρακτικής άσκησης ΕΣΠΑ και από το Τμήμα μας κανονικά συγκεντρώνουν  δηλαδή τα έγγραφα τους , ωστόσο παραδίδουν στο γραφείο πρακτικής ΕΣΠΑ τα παραδοτέα ,  όμως στο Τμήμα Μαιευτικής θα αποστείλουν τα παραδοτέα έγγραφα :1. της 6μηνης πρακτικής  2.  τα παραδοτέα έγγραφα της  παράτασης  συγκεντρωτικά μετά την ολοκλήρωση της παράτασης  πρακτικής άσκησης.

Οι φοιτήτριες που βρίσκονται σε παράταση θα καταθέσουν  βεβαίωση ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης που ζητείται από το Τμήμα μας και το βιβλιάριο πρακτικής άσκησης  όταν ολοκληρώσουν την  παράταση πρακτική τους άσκηση διότι στη βεβαίωση ολοκλήρωσης πρακτικής άσκησης θα πρέπει να αναφέρεται και οι συνολικές ημέρες παράτασης.

Τα παραδοτέα  έγγραφα της παράτασης είναι:

1.ΈΝΤΥΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ

2.Έντυπο Ε3.5. ΕΡΓΑΝΗ έναρξης  Π.Α.(παράταση)

3.Έντυπο Ε3.5  ΕΡΓΑΝΗ διακοπή Π.Α. (λήξη)

4.Βεβαίωση ολοκλήρωσης Π.Α. (Πρέπει να φαίνονται οι ημερομηνίες με τουλάχιστον 126 εργάσιμες ημέρες, οι συνολικές ημέρες παράτασης ο αριθμός των τοκετών που πραγματοποιήθηκαν από τον φοιτητή-τρια,ο αριθμός των εργαλειοδοσιών που πραγματοποιήθηκαν σε Κ.Τ. και γυναικολογικά χειρουργεία).

5. Αίτηση ολοκλήρωσης Π.Α.(με αρ. πρωτοκόλλου). Την αίτηση θα την προμηθευθείτε από την Γραμματεία του Τμήματος  ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας

Οι ημερομηνίες κατάθεσης των παραδοτέων δικαιολογητικών για την παράταση είναι ένα μήνα μετά τη λήξη-διακοπή πρακτικής άσκησης.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση

Εκ μέρους της Επιτροπής ΠΑ

Κούκου Ζωή