Κατόπιν επικοινωνίας με το Τμήμα Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτ.Μακεδονίας σας γνωστοποιούμε ότι όσοι φοιτητές δεν έχουν ήδη αιτηθεί την διαγραφή τους από το Πανεπιστήμιο προέλευσης τους θα πρέπει να αποστείλουν στην Γραμματεία Υ/Δ στην οποία δηλώνουν ότι επιθυμούν την διαγραφή τους λόγω μετεγγραφής στο ΔΙ.ΠΑ.Ε. Σας παραθέτουμε την σχετική ανακοίνωση και παρακαλούμε για άμεσες ενέργειες:

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
"Θα πρέπει να στείλετε στη γραμματεία του Τμήματος Μαιευτικής,  υπεύθυνη δήλωση,  με τους κωδικούς taxisnet,  μέσω του gov.gr, στην οποία θα αναγράφετε ότι επιθυμείτε τη διαγραφή σας από το Τμήμα Μαιευτικής του 
Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, λόγω του ότι εγκρίθηκε  η μετεγγραφή σας στο Τμήμα Μαιευτικής  του (εδώ γράφετε το όνομα του πανεπιστημίου όπου θα πάτε) και θα την εκτυπώσετε.
 Διαφορετικά θα στείλετε μία υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη με το γνήσιο της υπογραφής σας από το ΚΕΠ, μέσω ταχυδρομείου ή courier.
 Και στις 2 περιπτώσεις θα χρειαστεί, στον φάκελο, να προσθέσετε και το πάσο σας εφόσον το έχετε παραλάβει. Σε περίπτωση που δεν το παραλάβατε παρακαλούμε να το αναγράψετε στην υπεύθυνη δήλωση."