Οι φοιτητές/φοιτήτριες του τμήματος ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ Θεσσαλονίκης θα πρέπει να μεριμνήσουν για την άμεση δήλωση των μαθημάτων τους για το Χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος στην Α΄ και Β΄ εξεταστική του Χειμερινού εξαμήνου. Όλοι οι φοιτητές/όλες οι φοιτήτριες αφού ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική τους δήλωση, θα πρέπει απαραίτητα να ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ τη δήλωση ώστε να καταχωρηθεί  στο σύστημα ΙΛΥΔΑ. Στη συνέχεια, η δήλωση να εκτυπωθεί και να κρατηθεί στο προσωπικό τους αρχείο. Δεν θα γίνει αποστολή της δήλωσης μέσω email.

Περίοδος ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων ΑΠΌ 22-10-2022 .ΕΩΣ 1-11-2022


Διευκρινιστικές οδηγίες:

  1. Οι πρωτοετείς φοιτητές (έτος εισαγωγής 2022-2023) δε χρειάζεται να κάνουν δήλωση μαθημάτων για αυτό το εξάμηνο, καθώς η δήλωση έχει γίνει από τη Γραμματεία. Στο εαρινό εξάμηνο 2022-2023 θα κάνουν κανονικά δήλωση ΜΟΝΟΙ τους.
  2. Οι φοιτητές που πέρασαν για πρώτη φορά στο Τμήμα ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 και οι οποίοι δεν παρακολούθησαν μαθήματα ή ανέστειλαν τη διακοπή σπουδών τους, και φέτος θα ξεκινήσουν να παρακολουθούν τα μαθήματα, θα κάνουν μόνοι τους και με δική τους ευθύνη τη δήλωση των μαθημάτων τους.
  3. Το σύνολο των διδακτικών μονάδων ανά εξάμηνο είναι τριάνταεξι (36) σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ιδρύματος. Να σημειωθεί ότι στο Ζ΄εξάμηνο μπορείτε να δηλώνετε 12 ΔΜ επιπλέον και στο Ε΄εξάμηνο  4 ΔΜ επιπλέον.
  4. Δεν επιτρέπεται να δηλώνετε μαθήματα μεγαλύτερου εξαμήνου ανεξάρτητα αν περισσεύουν διδακτικές μονάδες. Αν σας περισσεύουν διδακτικές μονάδες, μπορείτε να δηλώνετε μόνο μαθήματα προηγούμενων εξαμήνων στα οποία δεν έχετε επιτύχει στις προηγούμενες εξετάσεις.
  5. Όσοι φοιτητές οφείλουν πτυχιακή θα κάνουν τη δήλωση της πτυχιακής τους
  6. Για τους φοιτητές που έχουν συνεχίσει τις σπουδές τους στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα (μαθήματα ένταξης)η δήλωση θα γίνει από τη Γραμματεία του Τμήματος.
  7. Στη δήλωση συγγραμμάτων (Εύδοξος) δηλώνετε μόνο τα μαθήματα τα οποία δηλώσατε στο σύστημα.. Να κοιτάτε ανακοινώσεις του Ευδόξου για έναρξη δήλωσης συγγραμμάτων.
  8. Οι φοιτητές που δεν έχουν δηλώσει μαθήματα την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να συμμετάσχουν στις γραπτές εξετάσεις Ιανουαρίου και επαναληπτική Σεπτεμβρίου. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό του Ιδρύματος εφόσον κάποιο μάθημα δεν έχει δηλωθεί στο σύστημα σε περίπτωση επιτυχούς εξέτασης του μαθήματος ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ η βαθμολογία.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τους κωδικούς σας στο νέο φοιτητολόγιο.. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα σύνδεσης μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση noc@the.ihu.gr.

 

Υπενθυμίζεται ότι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ οπότε να είστε προσεκτικοί/προσεκτικές με την επιλογή των μαθημάτων