Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος ηλεκτρονικών δηλώσεων μαθημάτων του Τμήματος ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ξεκινάει από σήμερα Τετάρτη 06-04-2022 έως τη Κυριακή 17-04-2022.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες του τμήματος Μαιευτικής θα πρέπει να μεριμνήσουν για την δήλωση των μαθημάτων τους για το Εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

  1. ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΤΕΙ) ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ 2019

8Ο εξάμηνο –>40 ΔΜ

9Ο εξάμηνο και άνω –> 50 ΔΜ

 

  1. ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ)

Τα τρία επιπλέον μαθήματα για λήψη πτυχίου πανεπιστημιακής κατεύθυνσης μπορούν να τα δηλώσουν όσοι φοιτητές/τριες έχουν ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους στο πρόγραμμα σπουδών του ΤΕΙ συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης και της πτυχιακής εργασίας και βρίσκονται έως και το 12ο εξάμηνο.

 

  1. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΔΙΠΑΕ) ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2019

2Ο, 4Ο, 6Ο εξάμηνο à40 ΔΜ

Σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό του ΔΙΠΑΕ (Άρθρο 21, Παρ. 5) “Φοιτητές που δεν έχουν υποβάλει δήλωση μαθημάτων δεν γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις του οικείου εξαμήνου για τα μαθήματα αυτά και, εάν παρά ταύτα συμμετείχαν σε αυτές, η επίδοσή τους δεν βαθμολογείται και, εάν παρά ταύτα βαθμολογήθηκαν, ο βαθμός επιτυχίας που τυχόν έλαβαν δεν λαμβάνεται υπόψη και δεν καταχωρίζεται σε καμία εξεταστική περίοδο”.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τους κωδικούς σας στο νέο φοιτητολόγιο (το σύστημα ΠΥΘΙΑ πλέον δεν λειτουργεί). Υπάρχει σχετική ανακοίνωση της Γραμματείας στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Στην περίπτωση που δεν καταφέρετε να ενεργοποιήσετε τους κωδικούς σας, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση noc@the.ihu.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 2310013604.