Όσοι φοιτητές/φοιτήτριες πήραν μετεγγραφή-μετακίνηση στο Τμήμα ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ Θεσσαλονίκης του ΔΙΠΑΕ, θα πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία τα παρακάτω δικαιολογητικά για να γίνει ο έλεγχος νομιμότητας:
1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης.
2. Όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής/μετακίνησης.
Η κατάθεση θα γίνεται στη Γραμματεία είτε τις ώρες θυρίδας 10:00-12:00 εκτός Παρασκευής είτε με αποστολή φακέλου (ταχυδρομικώς ή με courier) στη διεύθυνση:

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
Τ.Θ. 141 
Τ.Κ 57400 ΣΙΝΔΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η κατάθεση των δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει από σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τη Δευτέρα 20Δεκεμβρίου 2021.
Επισημαίνεται ότι :

  • Για τις περιπτώσεις μετεγγραφής αδερφών, σε περίπτωση που δεν έχει υποβληθεί δήλωση αποποίησης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος, η αποποίηση θα γίνει με την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης του/της αδερφού/ής, θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική Αρχή ή ΚΕΠ, ή εκτυπωμένης μέσω του ιστότοπου www.gov.gr, στην οποία θα αναγράφεται από τον/την φοιτητή/τρια ότι θα παραμείνει καθ? όλη τη διάρκεια της φοίτησής του/της στο Τμήμα φοίτησής του/της και δε θα ασκήσει το δικαίωμα της μετεγγραφής/μετακίνησης (Δείτε συνημμένο έγγραφο).
  • Οι μετεγγραφόμενοι, οι οποίοι μοριοδοτούνται για κάθε μέλος της οικογένειάς τους, το οποίο έχει αναπηρία 67% και άνω, πιστοποιούμενης από ΚΕ.Π.Α. ή παθήσεις που αναφέρονται στο παράρτημα της υπ’ αρ. Φ.151/17897/Β6/2014 (Β΄ 358), σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του αντίστοιχου πιστοποιητικού από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) ή βεβαίωση επταμελούς επιτροπής από Νοσοκομείο, καλούνται να αποστείλουν τα υπόλοιπα δικαιολογητικά και θα τους δοθεί ο απαραίτητος χρόνος έως την προσκόμιση του δικαιολογητικού.
  • Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την έγκριση της μετεγγραφής των φοιτητών, η Γραμματεία θα καλέσει μέσω της παρούσας ιστοσελίδας τους/τις φοιτητές/τριες να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους στο Τμήμα.
    Για περαιτέρω διευκρινίσεις, παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@midw.ihu.gr ή να καλούν στα τηλέφωνα 2310013843,5