Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή ενός ειδικά διαμορφωμένου κύκλου οκτώ (8) Διαδικτυακών Ιατρικών Ημερίδων με τίτλο: «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν – Ιπποκράτης 460 – 370 π.Χ.», που διοργανώνει ο ΕΟΠΥΥ με την επιστημονική συνδρομή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος τμήμα Μαιευτικής, στο πλαίσιο του έργου με ακρωνύμιο “Health-Info”.

Η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα θα διεξαχθεί, το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 17:00. Στην πλαίσιο αυτής, θα παρουσιαστεί σε γιατρούς και επαγγελματίες υγείας, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Health-Info “E-platform” και θα ακολουθήσει ημερίδα με θέμα «Γυναικολογικός καρκίνος: πρόληψη, θεραπεία και νεότερες εξελίξεις». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί αποκλειστικά online, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM.
Για την διεξαγωγή των Ιατρικών Ημερίδων «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν – Ιπποκράτης 460 – 370 π.Χ.», σημαντικοί και καταξιωμένοι επιστήμονες έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και να αναπτύξουν τη γνώση και την εμπειρία τους στον τομέα της πρόληψης της υγείας.

Για εγγραφή και δωρεάν συμμετοχή επισκεφτείτε τον κάτωθι σύνδεσμο:

https://zoom.us/webinar/register/WN_TnIMtq26SqGvvqdSkQP7lg

 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

 

Γυναικολογικός καρκίνος: πρόληψη, θεραπεία και νεότερες εξελίξεις – Health Info Video