Το Τμήμα Μαιευτικής και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παίρνει μέρος στο μεγάλο event της πόλης μας, στο Pink Together, με εθελοντές ακαδημαϊκούς & φοιτητές/τριες και τιμά τις γυναίκες που πάλεψαν με τον Καρκίνο του Μαστού και τονίζει τη σημασία της πρόληψης!

📣Την Κυριακή 26 Μαϊού 2024 στις 17:00, συναντιόμαστε όλοι ΜΑΖΙ στο 1ο Pink Together | ΜΑΖΙ για την ελπίδα! και στη μεγαλύτερη ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ! Γινόμαστε όλοι μέρος μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης, μέσα από έναν συμβολικό «Ροζ» περίπατο, το αισιόδοξο χρώμα που συμβολίζει τη σπουδαιότητα της ΠΡΟΛΗΨΗΣ του Καρκίνου του Μαστού!
📍Με βασικό σημείο όλων των δράσεών μας το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Ν.Παραλία Θεσσαλονίκης, το Pink Together | ΜΑΖΙ για την ελπίδα! θα ολοκληρωθεί με έναν συμβολικό «Ροζ» περίπατο μέχρι το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έχοντας ως βασικό σκοπό να ενωθούμε όλοι ΜΑΖΙ ως μια υποστηρικτική κοινότητα για όλες τις θαρραλέες γυναίκες που βιώσαν ή βιώνουν την εμπειρία του Καρκίνου του Μαστού, να ενωθούμε όλοι ΜΑΖΙ ως μια δυνατή φωνή υπέρ της ΠΡΟΛΗΨΗΣ και της σπουδαιότητας της Έγκαιρης Διάγνωσης.
🙏🏻Ένας περίπατος για να τιμήσουμε όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες που πάλεψαν δυνατά και δεν έχουμε πια κοντά μας, είναι όμως πάντα ΜΑΖΙ μας!
🎀Η ήδη όμορφη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, θα γίνει ακόμα πιο όμορφη την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, γιατί θα γεμίσει από τα δικά μας αισιόδοξα μηνύματα!
🎉Φέτος γινόμαστε όλοι ΜΑΖΙ, μια φωνή! Όλοι ΜΑΖΙ για να νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού, συναντιόμαστε όλοι ΜΑΖΙ για να γιορτάσουμε τη ΖΩΗ! Εσύ θα λείπεις;
💻Δήλωσε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σου στο 👉🏻https://almazoisthes.gr/pink-together-almazoisthessalonikis/
Pink Together Sponsor: Μασούτης

1ο Pink Together – Άλμα Ζωής