Συμμετοχή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών σε Blended Intensive Programme

Φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών συμμετείχαν στο Blended Intensive Programme (BIP) με τίτλο “Investments and ESG: Empowering MSMEs” που διοργάνωσε το Faculty of Tourism and Hospitality Management, University of Rijeka, Croatia, Ιούνιος-Ιούλιος 2024.

Πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά μαθήματα κατά την περίοδο 3-7 Ιουνίου, ενώ την περίοδο 1-5 Ιουλίου τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν διά ζώσης, με την ολοκλήρωση των οποίων οι φοιτητές παρουσίασαν με επιτυχία τις μελέτες περίπτωσης που σχεδίασαν και αφορούσαν τουριστικά επενδυτικά σχέδια με ESG παράγοντες.

Όλες οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στα Αγγλικά και παρακολούθησαν φοιτητές από τη Ρουμανία, τη Σλοβενία και την Ελλάδα. Οι φοιτητές που συμμετείχαν στο BIP πέτυχαν 3 ECTS. Στο BIP συμμετείχαν καθηγητές και από τις τρεις χώρες με πραγματοποίηση διαλέξεων. Από το Τμήμα συμμετείχε η Αναπλ. Καθηγήτρια Περσεφόνη Πολυχρονίδου.

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές Goran Karanović, Head of Department of Finance και Siniša Bogdan, Vice Dean for International Cooperation του Faculty of Tourism and Hospitality Management Opatija, University of Rijeka για την άψογη διοργάνωση του προγράμματος και τη ζεστή τους φιλοξενία.