ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δικαίωμα στη Χαρά των Χριστουγέννων με Μουσικές Εξαίσιες και Φωνές Φοιτητών και Εκλεκτών Προσκαλεσμένων

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας με πρωτοβουλία του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών αποχαιρετά τον παλιό χρόνο και υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα μήνυμα δικαιώματος στη χαρά που στερηθήκαμε το 2023, μια χρονιά που σημάδεψε με δυσάρεστα γεγονότα την πανεπιστημιακή κοινότητα, όπως ατύχημα πολύνεκρο με θύματα φοιτητές της Ελλάδας, πλημμύρες, πυρκαγιές, πολέμους γύρω από τη χώρα μας αλλά και βίαια επεισόδια που η κοινωνία μας καλείται με πρωτοστάτες τους πνευματικούς ανθρώπους της επιστήμης και της τέχνης να διαχειριστεί.

Το βίντεο που ακολουθεί ως πολιτιστική δράση του ΔΙ.ΠΑ.Ε. είναι μια προσπάθεια να εστιάσουμε στην εκπαίδευση όλων μας για ειρήνη και ανθρωπιά, για τη βιωσιμότητα του πλανήτη, για μια καλύτερη χρονιά με δικαίωμα όλων μας στη χαρά και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά όλου του κόσμου.

Ευχαριστούμε για την άδεια αναπαραγωγής του τραγουδιού με τίτλο «Αγάπη» που ακούγεται στην εισαγωγή του βίντεο την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου και την παιδική χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου που συνοδεύει εικόνες από τον Χριστουγεννιάτικα στολισμένο χώρο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Εκδήλωση: “Δικαίωμα στη Χαρά των Χριστουγέννων με Μουσικές Εξαίσιες και Φωνές Φοιτητών και Εκλεκτών Προσκαλεσμένων” (video)