Συμμετοχή του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στην Έκθεση “SEREXPO 2023” στη Σέρρες

Το  Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και η Πανεπιστημιούπολη Σερρών συμμετείχαν  στην Έκθεση “SEREXPO 2023”  του Επιμελητηρίου Σερρών με συνδιοργανωτή  την Περιφερειακή Ενότητα  Σερρών,   μεταξύ  20-24 /09 /2023,  στα πλαίσια των συντονισμένων ενεργειών μας  για την προβολή του Ακαδημαϊκού  έργου του ΔΙ.ΠΑ.Ε.,  την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ιδρύματος καθώς  και   τη σύνδεση με την αγορά εργασίας σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων στον Τομέα της Επιχειρηματικότητας, έγινε παρουσίαση μέρους ερευνητικού έργου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών (Σέρρες) , το δε Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών, Μάρκετινγκ και Τουρισμού (Θεσσαλονίκη) παρουσίασε  στο περίπτερο  του ΔΙ.ΠΑ.Ε. το ερευνητικό του έργο MED – QUAD. Στο περίπτερό μας διανεμήθηκε διαφημιστικό και ενημερωτικό υλικό των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Τμημάτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. και  έγινε ενημέρωση στους επισκέπτες για τα Διδακτορικά Προγράμματα  Σπουδών. Τον εκθεσιακό μας χώρο επισκέφθηκαν επίσημοι προσκεκλημένοι της Serexpo 2023, Αρχές του Νομού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Σχολεία του Νομού, δημοσιογράφοι των τοπικών ΜΜΕ  και πλήθος κόσμου.

Στον τοπικό Τύπο  μάλιστα και ειδικότερα στην έγκριτη καθημερινή εφημερίδα των Σερρών « Σερραϊκόν Θάρρος» , δημοσιεύθηκε σχετικό άρθρο για τη συμμετοχή του Ιδρύματός μας στην ανωτέρω  Έκθεση με πολύ θετικά σχόλια: ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ ΘΑΡΡΟΣ | SERRAIKON THARROS » Αξιοπρόσεκτη η παρουσία του ΔΙΠΑΕ στην SER- EXPO 2023

https://sertharros.gr/axioprosekti-i-paroysia-toy-dipae-stin-ser-expo-2023/